[单选题]She felt that she had done her good deed for the day.
正确答案 :A
act
解析:译文:她觉得今天干了一件好事。划线词deed有行为、行动的意思。只有act有行动、行为、法案的意思,意思在此上下文当中最为相近,justice是司法、正义的意思,model有模范、模式的意思。考点近义词辨析
[单选题]阅读判断:下面的短文后列出了7个句子,请根据短文的内容对每个句子作出判断:如果该句提供的是正确信息,请选择A;如果该句提供的是错误信息,请选择B;如果该句的信息文中没有提及,请选择C。When Our Words Collide“Wanna buy a body?” That was the opening line of more than a few phone calls I got from freelance(自由职业 ) photographers when I was a photo editor at U.S. News. Like many in the mainstream press, I wanted to separate the world of photographers into “them”, who trade in picture of bodies or chase celebrities, and “us”, the serious news people. But after 16 years in that role. I came to wonder whether the two worlds were easily distinguishable.Working in the reputable world of journalism, I assigned photographers to cover other people’s nightmares. I justified invading moments of grief, under the guise(借口) of the reader's right to know. I didn’t ask photographers to trespass(冒犯) or to stalk(跟踪),but I didn’t have to: I worked with pros(同行) who did what others did: talking their way into situations or shooting from behind police lines to get pictures I was after. And I wasn’t alone.In the aftermath of a car crash or some other hideous incident when ordinary people are hurt or killed, you rarely see photographers pushing past rescue workers to capture the blood and gore(血雨腥风). But you are likely to see the local newspaper and television photographers on the scene - and fast.How can we justify our behavior? Journalists are taught to separate doing the job from worrying about the consequence of publishing what they record. Repeatedly, they are reminded of a news-business dictum(格言): leave your conscience in the office. You get the picture of the footage: the decision whether to print or air it comes later. A victim may lie bleeding, unconscious, or dead: your job is to record the image. You put away your emotions and document the scene.We act this way partly because we know that the pictures can have important meaning. Photographs can change deplorable(凄惨的) situations by mobilizing public outrage or increase public understanding.However, disastrous events often bring out the worst in photographers and photo editors. In the first minutes and hours after a disaster occurs, photo agencies buy pictures. Often an agency buys a picture from a local newspaper or an amateur photographer and put it up for bid by major magazines. The most keenly sought “exclusives” command tens of thousands of dollars through bidding contests.Many people believe that journalists need to change the way they do things, and it’s our pictures that annoy people the most. Readers may not believe, as we do, that there is a distinction between sober-minded “us” and sleazy(低级庸俗的) “them”. In too many cases, by our choices of images as well as how we get them, we prove our readers right.
正确答案 :
解析:译文:作者16年前是摄影师。本题考察的是文中的细节,按照顺序来讲,属于段落比较靠前的位置,通过定位16years这个不能被同义替换(paraphrase)的时间状语,我们可以在第二自然段第一行找到,原文为“But after 16 years in that role. I came to wonder whether the two worlds were easily distinguishable.(但是充当了16年这样一个角色之后,我开始感到疑惑,是否这两个世界真的是那样泾渭分明。)“该题的难点在于没有能够通过直接定位关键词找到答案,但是结合文中第一段第三行的” when I was a photo editor at U.S. News.(当我还是美国新闻的图片编辑时。)“可以得知,作者说的“in that role”所指就是他的职业,即图片编辑,由此可以判断,他当了16年的图片编辑。因此题干给出的信息是错误。考点细节信息查找
[单选题]阅读判断:下面的短文后列出了7个句子,请根据短文的内容对每个句子作出判断:如果该句提供的是正确信息,请选择A;如果该句提供的是错误信息,请选择B;如果该句的信息文中没有提及,请选择C。When Our Words Collide“Wanna buy a body?” That was the opening line of more than a few phone calls I got from freelance(自由职业 ) photographers when I was a photo editor at U.S. News. Like many in the mainstream press, I wanted to separate the world of photographers into “them”, who trade in picture of bodies or chase celebrities, and “us”, the serious news people. But after 16 years in that role. I came to wonder whether the two worlds were easily distinguishable.Working in the reputable world of journalism, I assigned photographers to cover other people’s nightmares. I justified invading moments of grief, under the guise(借口) of the reader's right to know. I didn’t ask photographers to trespass(冒犯) or to stalk(跟踪),but I didn’t have to: I worked with pros(同行) who did what others did: talking their way into situations or shooting from behind police lines to get pictures I was after. And I wasn’t alone.In the aftermath of a car crash or some other hideous incident when ordinary people are hurt or killed, you rarely see photographers pushing past rescue workers to capture the blood and gore(血雨腥风). But you are likely to see the local newspaper and television photographers on the scene - and fast.How can we justify our behavior? Journalists are taught to separate doing the job from worrying about the consequence of publishing what they record. Repeatedly, they are reminded of a news-business dictum(格言): leave your conscience in the office. You get the picture of the footage: the decision whether to print or air it comes later. A victim may lie bleeding, unconscious, or dead: your job is to record the image. You put away your emotions and document the scene.We act this way partly because we know that the pictures can have important meaning. Photographs can change deplorable(凄惨的) situations by mobilizing public outrage or increase public understanding.However, disastrous events often bring out the worst in photographers and photo editors. In the first minutes and hours after a disaster occurs, photo agencies buy pictures. Often an agency buys a picture from a local newspaper or an amateur photographer and put it up for bid by major magazines. The most keenly sought “exclusives” command tens of thousands of dollars through bidding contests.Many people believe that journalists need to change the way they do things, and it’s our pictures that annoy people the most. Readers may not believe, as we do, that there is a distinction between sober-minded “us” and sleazy(低级庸俗的) “them”. In too many cases, by our choices of images as well as how we get them, we prove our readers right.
正确答案 :
解析:译文:许多人说美国新闻社的图片让他们感到愤怒。Many people believe that journalists need to change the way they do things, and it’s our pictures that annoy people the most.原文的意思是:许多人认为记者们应该改变他们做事的方式,我们(指作者供职的美国新闻)所拍摄的图片是最使他们感到懊恼的。题干的意思同原文意思的实质性相同,因此选择right.
[单选题]阅读理解:请根据短文内容,为每题确定l个最佳选项。The National Trust。The National Trust in Britain plays an increasingly important part in the preservation for public enjoyment of the best that is left unspoiled of the British countryside. Although the Trust has received practical and moral support from the Government, it is not a rich government department. It is a voluntary association of people who care for the unspoiled countryside and historic buildings of Britain. It is a charity which depends for its existence on voluntary support from members of the public. Its primary duty is to protect places of great natural beauty and places of historical interest.The attention of the public was the first drawn to the dangers threatening the great old houses and the castles of Britain by the death of the Lord Lothian, who left his great seventeenth-century house to the Trust together with the 4500-acre park and estate surrounding it. This gift attracted wide publicity and started the Trust’s “Country House Scheme” Under this scheme, with the help of the Government and the general public, the Trust has been able to save and make accessible to the public about 150 of these oil houses. Lats year, about 1.75 million people paid to visit these historic houses, usually at a very small charge.In addition to country houses and open spaces, the Trust now owns some examples of ancient wind and water mills, nature reserves, 540 farms and nearly 2500 cottages or small village houses, as well as some complete villages. In these villages no one is allowed to build, develop or disturb the old village environment in any way and all the houses are maintained in their original 16th century style. Over 4,000 acres of coastline , woodland, and hill country are protected by the Trust and no development or disturbances of any kind are permitted. The public has free access to these areas and is only asked to respect the peace, beauty and wildlife.Over the past 80 years the Trust has become a big and important organization and an essential and respected part of national life. It helps to preserve all that and of historical significance not only for future generations of Britons but also for the millions of tourists who each year invade Britain in search of a great historic and cultural heritage.
正确答案 :
解析:译文:下列说法可以从本文推断出来,除了______.The Trust is more interested in protecting the 16th century houses. 选项A中提到关键信息16th century houses.十六世纪的房子,意思是:国家信托对于保护16世纪的房子更感兴趣。通过关键信息,我们在原文中看到:all the houses are maintained in their original 16th century style,所有的房子都保持着十六世纪的原貌。因此选A,无法从原文中推导出这样的结论。考点推理判断
[单选题]阅读理解:请根据短文内容,为每题确定l个最佳选项。A New Strategy to Overcome Breast Cancer。Post-menopausal(绝经后)women who walk for an hour a day can cut their chance of breast cancer significantly,a study has suggested. The report, which followed 73,000 women for 17 years,found walking for at least seven hours a week lowered the risk of the disease.The American Cancer Society team said this was the first time reduced risk was specifically linked to walking. UK experts said it was more evidence that lifestyle influenced cancer risk.A recent poll for the charity Ramblers a quarter of adults walk for no more than an hour a week,but being active is known to reduce the risk of a number of cancers.This study, published in Cancer Epidemiology,Biomarkers&Prevention,followed 73.615 women out of 97,785 aged 50-74 who had been recruited by the American Cancer Society between 1992 and 1993,so it could monitor the incidence of cancer in the group.They were asked to complete questionnaires on their health and on how much time they were active and participating in activities such as walking,swimming and aerobics(有氧运动)and how much time they spent sitting watching television or reading.They completed the same questionnaires at two-year intervals between 1997 and 2009. Of the women,47% said walking was their only recreational activity.Those who walked for at least seven hours per week had a 14% lower risk of breast cancer compared to those who walked three or fewer hours per week.Dr. Alpa Patel, a senior epidemiologist at the American Cancer Society in Atlanta, Georgia, who led the study, said:”Given that more than 60% of women report some daily walking, promoting walking as a healthy leisure-time activity could be an effective strategy for increasing physical activity amongst post-menopausal women.We were pleased to find that without any other recreational activity, just walking one hour a day was associated with a lower risk of breast cancer in these women.””More strenuous(紧张的)and longer activities lowered the risk even more.”Baroness Delyth Morgan, chief executive of Breast Cancer Campaign,said:”This study adds further evidence that our lifestyle choices can play a part in influencing the risk of breast cancer and even small changes incorporate into our normal day-to-day activity can make a difference.”She added:”We know that the best weapon to overcoming breast cancer is the ability to stop it occurring in the first place. The challenge now is how we turn these findings into action and identify other sustainable lifestyle changes that will help us prevent breast cancer.”
正确答案 :
解析:译文:根据本文,下列哪些说法是正确的?由于题干部分没有可供定位的关键词信息,因此应通过选项当中的信息来定位。其中有三个选项的关键词都和“walking“相关,Of the women,47% said walking was their only recreational activity.(A. Most women take walking as their only recreational activity. 不正确,不是大多数女人把散步当做唯一的休闲方式,而只有47%,)因此B. Walking was the only recreational activity for about half of the women.是最符合原文意思的。考点细节信息查找
[单选题]补全短文:下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。Wrongly Convicted Man and His Accuser Tell Their Story。NEW YORK,NY, January 5,2010. St.Martin’s Press has announced the release of the paperback edition of Picking Cotton, a remarkable true story of what novelist John Grisham calls an “account of violence, rage, redemption(救赎),and, ultimately forgiveness.” The story began in 1987, in Burlington, North Carolina, with the rape of a young while college student named Jennifer Thompson. During her ordeal, Thompson swore to herself that she would never forget the face of her rapist, a man who climbed through the window of her apartment and assaulted her brutally.________(1) When the police asked her if she could identify the assailant(袭击者) from a book of mug shots, she picked one that she was sure was correct, and later she identified the same man in a lineup.Based on her convincing eyewitness testimony, a 22-year-old black man named Ronald Cotton was sentenced to prison for two life terms. Cotton’s lawyer appealed the decision, and by the time of the appeals hearing, evidence had come to light suggesting that the real rapist might have been a man who looked very like Cotton, an imprisoned criminal named Bobby Poole._______ (2) Jennifer Thompson looked at both men face to face, and once again said that Ronald Cotton was the one who raped her.Eleven years later, DNA evidence completely exonerated(证明……清白) Cotton and just as unequivocally(明确地) convicted Poole, who confessed to the crime. ________(3) “The man I was so sure I had never seen in my life was the man who was inches from my throat, who raped me, who hurt me, who took my spirit away, who robbed me of my soul,” she wrote. “And the man I had identified so surely on so many occasions was absolutely innocent.”_______ (4) Remarkably both were able to put this tragedy behind them, overcome the racial barrier that divided them, and write a book, which they have subtitled “Our memoir of injustice and redemption.”Nevertheless, Thompson says, she still lives “with constant pain that my profound mistake cost him so dearly______ (5)”
正确答案 :
解析:上文中提到,利用DNA技术,十一年后有明确的证据表明cotton是被冤枉的,而真凶也对犯罪事实供认不讳,结合后面受害人说到那段追悔莫及的话,比较符合逻辑关系的是A. Thompson was shocked and devastated.受害者听到这样一个消息一定感到非常的震惊,才有了后面那段忏悔的话。 考点: 上下文之间意义关系、复现原则
[单选题]补全短文:下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。Wrongly Convicted Man and His Accuser Tell Their Story。NEW YORK,NY, January 5,2010. St.Martin’s Press has announced the release of the paperback edition of Picking Cotton, a remarkable true story of what novelist John Grisham calls an “account of violence, rage, redemption(救赎),and, ultimately forgiveness.” The story began in 1987, in Burlington, North Carolina, with the rape of a young while college student named Jennifer Thompson. During her ordeal, Thompson swore to herself that she would never forget the face of her rapist, a man who climbed through the window of her apartment and assaulted her brutally.________(1) When the police asked her if she could identify the assailant(袭击者) from a book of mug shots, she picked one that she was sure was correct, and later she identified the same man in a lineup.Based on her convincing eyewitness testimony, a 22-year-old black man named Ronald Cotton was sentenced to prison for two life terms. Cotton’s lawyer appealed the decision, and by the time of the appeals hearing, evidence had come to light suggesting that the real rapist might have been a man who looked very like Cotton, an imprisoned criminal named Bobby Poole._______ (2) Jennifer Thompson looked at both men face to face, and once again said that Ronald Cotton was the one who raped her.Eleven years later, DNA evidence completely exonerated(证明……清白) Cotton and just as unequivocally(明确地) convicted Poole, who confessed to the crime. ________(3) “The man I was so sure I had never seen in my life was the man who was inches from my throat, who raped me, who hurt me, who took my spirit away, who robbed me of my soul,” she wrote. “And the man I had identified so surely on so many occasions was absolutely innocent.”_______ (4) Remarkably both were able to put this tragedy behind them, overcome the racial barrier that divided them, and write a book, which they have subtitled “Our memoir of injustice and redemption.”Nevertheless, Thompson says, she still lives “with constant pain that my profound mistake cost him so dearly______ (5)”
正确答案 :
解析:说完这段悔恨的话,受害人和被冤枉的cotton都用释然的态度来面对种族隔阂所带来的误解,因此正常的举动是,F. Thompson decided to meet Cotton and apologize to him personally.受害人在说完这段悔恨的话后,决定和遭受冤狱的cotton见面并和他当面道歉,这才有了后文的尽释前嫌。 考点 上下文之间意义关系、复现原则
[单选题]完形填空:下面的短文有l5处空白,请根据短文内容为每处空白确定l个最佳选项。Obesity(肥胖) Causes Global Warming.The list of ills attributable to obesity keeps growing: Last week, obese people were accused of causing global warming.This ______(51)comes from Sheldon Jacobson of the University of Illinois, US, and a doctoral student, Laura McLay. Their study ______(52) how much extra gasoline is needed to haul fat Americans around. The answer, they say, is a billion gallons of gas per year. ______(53)There has been ______(54) for taxes on junk food in recent years. US economist Martin Schmidt suggests a tax on fast food ______(55)to people’s cars. "We tax cigarettes partly because of their health cost," Schmidt said. "Similarly, leading a lazy life style will end ______(56) costing taxpayers more."US political scientist Eric Oliver said his first instinct was to laugh at these gas and fast food arguments. But such ______(57) are getting attention.At the US Obesity Society's annual meeting, one person ______(58) obesity with car accident deaths, and another correlated obesity with suicides. No one asked whether there was really a cause-and-effect relationship. " The funny thing was that everyone took it ______(59)." Oliver said.In a 1960s study, children were ______(60) drawings of children with disabilities and without them, and a drawing of an obese child. They were asked ______(61) they would want for a friend? The obese child was picked last.Three researchers recently repeated the study ______(62) college students. Once again, ______(63) no one, not even obese people, liked the obese person. " Obesity was stigmatized." the researchers said.But, researchers say, getting______ (64) is not like quitting smoking. People struggle to stop smoking, and, in the end, many succeed. Obesity is different. Science has shown that they have limited personal control over their weight Genes also______ (65) a part.
正确答案 :
解析:前文中提到 The list of ills attributable to obesity keeps growing: Last week, obese people were accused of causing global warming.(肥胖症患者被指责导致了全球变暖)显然这是一个结论,This (51) comes from Sheldon Jacobson of the University of Illinois, US, and a doctoral student, Laura McLay.因此D选项conclusion是最为合适的。Study研究,project项目,experiment实验
[单选题]完形填空:下面的短文有l5处空白,请根据短文内容为每处空白确定l个最佳选项。Obesity(肥胖) Causes Global Warming.The list of ills attributable to obesity keeps growing: Last week, obese people were accused of causing global warming.This ______(51)comes from Sheldon Jacobson of the University of Illinois, US, and a doctoral student, Laura McLay. Their study ______(52) how much extra gasoline is needed to haul fat Americans around. The answer, they say, is a billion gallons of gas per year. ______(53)There has been ______(54) for taxes on junk food in recent years. US economist Martin Schmidt suggests a tax on fast food ______(55)to people’s cars. "We tax cigarettes partly because of their health cost," Schmidt said. "Similarly, leading a lazy life style will end ______(56) costing taxpayers more."US political scientist Eric Oliver said his first instinct was to laugh at these gas and fast food arguments. But such ______(57) are getting attention.At the US Obesity Society's annual meeting, one person ______(58) obesity with car accident deaths, and another correlated obesity with suicides. No one asked whether there was really a cause-and-effect relationship. " The funny thing was that everyone took it ______(59)." Oliver said.In a 1960s study, children were ______(60) drawings of children with disabilities and without them, and a drawing of an obese child. They were asked ______(61) they would want for a friend? The obese child was picked last.Three researchers recently repeated the study ______(62) college students. Once again, ______(63) no one, not even obese people, liked the obese person. " Obesity was stigmatized." the researchers said.But, researchers say, getting______ (64) is not like quitting smoking. People struggle to stop smoking, and, in the end, many succeed. Obesity is different. Science has shown that they have limited personal control over their weight Genes also______ (65) a part.
正确答案 :
解析:US political scientist Eric Oliver said his first instinct was to laugh at these gas and fast food arguments. But such (57) are getting attention.从文中看以看出,有人对这一征税的举动产生了不同的意见,但是这样一个说法正得到更多的关注。Answer 是答案,talk谈话,laughs是嘲笑。
[单选题]对工业毒物进行安全评价时,除考虑化学物质的毒性、腐蚀性、挥发性外,还要考虑化学物质的()。
正确答案 :
查看原题 查看所有试题