正确答案: A

examined

题目: 

查看原题 查看所有试题

学习资料的答案和解析:

  • [单选题]He failed to carry out some of the provisions of the contract, and now he has to take charge of the consequences.
  • answer for

  • 解析:【答案】A【解析】answer for“对……负责”。run int0“陷入,碰到”;abide by“遵守”;step into“进入,走进”。

  • [单选题]What do we leam about Ana Castro from the last paragraph?
  • 阅读材料,回答下面的题目。Deport them or notIn a country that defines itself by ideals,not by shared blood,who should be allowed to come,work and live here?In the wake of the Sept.1 1 attacks these questions have never seemed more pressing.On Dec.11,2001,as part of the effort to increase homeland security,federal and local authorities in 14 states staged“Operation Safe Travel”-raids on airports to arrest employees with false identification(身份证明).In Salt Lake City there were 69 arrests.But those captured were anything but terrorists,most of themillegal immigrants from Central or South America.Authorities said the undocumented workers’illegal status made them open to blackmail(讹诈)by terrorists.Many immigrants in Salt Lake City were angered by the arrests and said they felt as if they were being treated like disposable goods.Mayor Anderson said those feelings were justified to a certain extent,“We’re saying we want you to work in these places,we’re going to look the other way in terms of what our laws are,and then when it’s convenient for us,or when we can try to make a point in terms of national security,especially after Sept.1 1,then you’re disposable.There are whole families being uprooted for all of the wrong reasons,”Anderson said.If Sept.1 1 had never happened.the airport workers would not have been arrested and could have gone oil quietly living in America.probably indefinitely.Ana Castr0,a manager at a Ben&Jerry’s ice cream shop at the airport,had been workin9 10 years with the same false Social Security card when she was arrested in the December airport raid.Now she and her family are living under the threat of deportation(驱逐出境).Castro’s case is currently waiting to be settled.While she awaits the outcome,the government has granted her permission to work here and she has returned to her job at Ben&Jerry’s.According to the author,the United States claims to be a nation__________.

  • 解析:【答案】D【解析】由Ana Castro定位于文章最后一段。第三、四句指出她们全家面临着被驱逐出境的威胁,案件正在被期待早日得到解决;最后一句提到当她还在等待结果时,政府已经允许她在此工作。由此可见Ana Castro和家人能否留在美国还难以确定,只有等到案件解决才能知晓。

  • [单选题]Which of the following can be found in satiric literature?
  • 阅读材料,回答下面的题目。Satiric LiteraturePerhaps the most striking quality of satiric literature is its freshness, its originality of perspective.Satire rarely offers original ideas.Instead, it presents the familiar in a new form.Satirists do not offer the world new philosophies.What they do is look at familiar conditions from a perspective that makes these conditions seem foolish, harmful, or affected.Satire jars us out of complacence into a pleasantly shocked realization that many of the values we unquestioningly accept are false.Don Quixote makes chivalry seem absurd; Brave New World ridicules the pretensions of science; A Modest Proposal dramatizes starvation by advocating cannibalism.None of these ideas is original.Chivalry was suspect before Cervantes, humanists objected to the claims of pure science before Aldoua Huxley, and people were aware of famine before Swirl.It was not the originality of the idea that made these satires popular.It was the manner of expression, the satiric method, that made them interesting and entertaining. Satires are read because they are aesthetically satisfying works of art, not because they are morally wholesome or ethically instructive.They are stimulating and refreshing because with common sense briskness they brush away illusions and second-hand opinions.With spontaneous irreverence, satire rearranges perspectives, scrambles familiar objects into incongruous juxtaposition, and speaks in a personal idiom instead of abstract platitude. Satire exists because there is need for it.It has lived because readers appreciate a refreshing stimulus,an irreverent reminder that they live in a world of platitudinous thinking, cheap moralizing, and foolish philosophy. Satire serves to prod people into all awareness of truth, though rarely to any active on behalf of truth. Satire tends to remind people that much of what they see, hear, and read in popular media issanctimonious, sentimental, and only partially true.Life resembles in only a slight degree the popular image of it. Soldiers rarely hold die ideals that movies attribute to them, nor do ordinary citizens devote their lives to unselfish service of humanity.Intelligent people know these things but tend to forget them when they do not hear them expressed.What does the passage mainly discuss?

  • Odd combinations of objects and ideas.

  • 解析:【答案】B【解析】根据文章第一段最后一句“…satire rearranges perspectives.scrambles familiar objects into incongruous juxtaposition,and speaks in a personal idiom instead of abstract platitude”可知,讽刺小说重新陈述观点,把类似的事物描述成不和谐的并列关系,并且用个性的语言表述,而不是用抽象的陈词滥调表述,据此可知,讽刺小说中的事物和观点都比较怪异,所以B符合题意。

  • [单选题]Dr. Alpa Patel was__________.
  • 阅读材料,回答下面的题目。A New Strategy to Overcome Breast CancerPost-menopausal ( 绝经后 ) women who walk for an hour a day can cut their chance of breast cancer significantly,a study has suggested. The report, which followed 73,000 women for 17 years, found walking for at least seven hours a week lowered the risk of the disease. The American Cancer Society team said this was the first time reduced risk was specifically linked to walking. UK experts said it was more evidence that lifestyle influenced cancer risk. A recent poll for the charity Ramblers a quarter of adults walk for no more than an hour a week, but being active is known to reduce the risk of a number of cancers. This study, published in Cancer Epidemiology,Biomarkers&Prevention, followed 73.615 women out of 97,785 aged 50-74 who had been recruited by the American Cancer Society between 1992 and 1993,so it could monitor the incidence of cancer in the group. They were asked to complete questionnaires on their health and on how much time they were active and participating in activities such as walking, swimming and aerobics ( 有氧运动) and how much time they spent sitting watching television or reading. They completed the same questionnaires at two-year intervals between 1997 and 2009. Of the women, 47% said walking was their only recreational activity. Those who walked for at least seven hours per week had a 14% lower risk of breast cancer compared to those who walked three or fewer hours per week. Dr. Alpa Patel, a senior epidemiologist at the American Cancer Society in Atlanta, Georgia, who led the study, said: "Given that more than 60% of women report some daily walking, promoting walking as a healthy leisure-time activity could be an effective strategy for increasing physical activity amongst post-menopausal women. We were pleased to find that without any other recreational activity, just walking one hour a day was associated with a lower risk of breast cancer in these women." "More strenuous ( 紧张的) and longeractivities lowered the risk even more." Baroness Delyth Morgan, chief executive of Breast Cancer Campaign, said: "This study adds further evidence that our lifestyle choices can play a part in influencing the risk of breast cancer and even small changes incorporate into our normal day-to-day activity can make a difference."She added: "We know that the best weapon to overcoming breast cancer is the ability to stop it occurring in the first place. The challenge now is how we turn these findings into action and identify other sustainable lifestyle changes that will help us prevent breast cancer."All of the following factors relating to cancer risk were mentioned in the EXCEPT__________.

  • chair of the American Cancer Society

  • 解析:【答案】 B【解析】根据文章第四段Dr.Alpa Patel的描述可知只有选项B的“美国癌症协会的主席”符合文意。

  • [单选题]The Klondike was the scene of one of the biggest gold rushes the world has ever known.
  • location


  • [单选题]请在第_______处填上正确答案。
  • 根据以下资料,回答下面的题目。Chicken Soup for the Soul:Comfort Food Fights Loneliness 请在第_______处填上正确答案。

  • complete


  • [单选题]请在第____处填上正确答案。
  • 根据以下资料,回答下面的题目。 请在第____处填上正确答案。

  • extensive   

  • 解析:此句意为:制造太能电池,必须进行……半导体加工。A项extensive“广阔的,广泛的”,B项interactive“互相作用的,相互影响的”,C项selective“精选的”,D项intensive“加强的,强烈的”。文中意思应为大量的半导体加工,故本题选A。

  • 推荐下载科目: 职称英语
    @2019-2025 必典考网 www.51bdks.net 蜀ICP备2021000628号 川公网安备 51012202001360号